Bögbloggen.

Det här börjar mer och mer likna en bögblogg med inredning och allmän vardagstristess. Men nu är det det enda jag har att erbjuda som är rumsrent nog för ett allmänt forum.

Ett stort intresse som kommit att utvecklas brutalt det senaste är ju matlagning. En vinprenumeration som blir levererad till dörren är ju inte heller fel. Igår blev det italienska skinkor, mozarella och rostade pinjenötter på en bädd av ruccola. Därefter bjöds det på vitlöksspäckad fläskfilé, småpotatis i ugn samt rödvin och champinjonsås. Till efterrätt serverades jordgubbar och champagne.





Idag blev det nya växter till balkongen. Det pissregnade ute så det slutade med att jag stod under ett paraply och pekade åt Raffe vilka växter som skulle i vagnen. Men han var lika glad för det.

Det hela avslutades med lite klädshopping. Det gäller ju att vara fin när ska glida runt på dagarna när alla andra jobbar.

over and out.


Kommentarer
Postat av: Yvonne Sjöbol

Jaaa, lilla gumman. Du har visat ytterligare en av dina talanger. Härligt. Har vart med brudarna på toppen, klippt Athenas klor och skall precis duscha för att sedan åka till LIndome Dagcenter och alla mina damer.



Behöver verkligen en lite semestertur nu så London sitter som en smäck.



Miss You, mom

2010-03-22 @ 13:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0