From Russia with love.

Ahhh... Haft en ledig dag idag. Inledde den med en morgonpromenad i skogen med hundarna. Färgade håret som börjat se sådär mysigt sjaskigt ut. Åkte till Kungsmässan och gjorde lite ärenden. Bland annat fixade jag ett passfoto, jag och min man ska nämligen till Moskva i december. Därmed kräver ryssarna att man skaffar visum.

Sedan köpte jag räkor för 250/kg. Smakade på en av dem när jag kom hem och den kändes lite mjölig. Skulle det visa sig att allihopa har samma usla standard så ska det bli ett sant nöje att gå tillbaka och kasta varenda jävla skal i ansiktet på dem. Om man betalar 250 spänn för ett kilo räkor så ska de fanimej hålla världsklass.

Har även inhandlat några liter vin som måste provsmakas innan helgen är här. Min lever ska få bekänna färg, vilket brukar falla sig naturligt när Raffe är på besök. Vi trivs bäst ihop med några promille i blodet helt enkelt.

and i'm out.

 


Plötsligt händer det.

Denna veckan inleddes i måndags med att jag blev befordrad. Mer ansvar. Mer tid. Mer pengar. Det har ju gått sämre än vad det gör just nu kan man väl sammanfatta det hela med. Så det var till och med okej att komma hem från ledigheten i London. Skulle gärna kidnappat min man och tagit med honom hem dock. Men var sak har sin tid.

Nu har hundarna fått en långpromenad i skogen och det är dags att ta tag i lite andra sossebestyr.

and i'm out.

Förevigt och evigt.

Satt och slösurfade lite igår och kom över en mycket tilltalande bild. Underbar outfit att förstöra sitt liv i, förlåt, gifta sig i. Men jag undrar bara varför hon väljer vitt när hon uppenbarligen varit och tjuvsmakat på samlagsbuffén. Dagens ungdom...




and i'm out.

 


Tid är pengar.

2009-09-15 13.00 
Clapham, London.


Har precis ätit frukost och druckit upp den sista droppen kaffe. Idag regnar det ute vilket jag finner ytterst tillfredställande. Jag har nämligen inte tänkt att gå utanför dörren idag och regnet tar bort det dåliga samvetet. Min pojkvän är på jobbet, eller aa, han är på någon slags racerbana och leker med bilar. Det kallas tydligen "kundevent". Det största mitt företag någonsin bjudit på är en ficklampa som vi fick i julklapp. Den hade även ett praktiskt fodral som gick att fästa på mitt bälte bredvid all annan skit som kallas utrustning. Tack så mycket, den lär jag ha god användning för när jag inte jobbar. Jag tänker mig högklackat, schyssta jeans, en mysig höstkofta, ett svart skärp och min praktiska ficklampa.


Det har ju som bekant blivit en del resor det gångna året. Vilket i och för sig faller sig naturligt om man skaffar sig pojkvän i ett annat land. Det är svårt att driva ett förhållande endast över en taskig skype-linje. Visst är det underbart att resa mycket, men när man jobbar 44 timmar på en helg och får 3 timmars sömn från fredag morgon till söndag kväll så tycker jag nog inte att det kallas lyx. Då kallas det belöning.


Man väljer själv hur ens liv ska se ut. Det är ett aktivt val att flänga runt som en zigenare, men ibland önsar jag bara att det fanns mer tid. Åt mina vänner och min familj. Ibland får jag ruskigt dåligt samvete för att jag inte hinner umgås med dem jag älskar.

Det är vid sådana här tillfällen, när man sitter i joggingbyxor i en säng i London, som man får tid att tänka. Man hinner bearbeta den dimma som kallas livet och man försöker komma på en plan hur framtiden ska se ut. Mer tid borde definitivt läggas på klonforskningen för jag behöver några kopior av mig själv för att vara på alla platser jag vill på en och samma gång.

Folk svälter ihjäl varje dag och här sitter jag och beklagar mig över mina problem. Det är som det är helt enkelt.

and i'm out.


RSS 2.0