Emilias vårtips

INNE

↑ Rödvin. Tillfällig verklighetsflykt är det bästa för att må gott.

↑ Att träna fyra veckor och titta på en helt ny kropp i spegeln. Tack för generna morsan. Nu blir det ytterligare 6 månader av öldrickande i soffan.

↑ Få en jävligt bra lön och handla upp varenda slant för att kunna leva som lodis fram till den 25:e. (Tänkte skriva "leva som en jude", men det får man inte)

↑ Bo hemma. Mat på bordet. Värme. Inga räkningar. Kombineras väl med ovanstående punkt.

↑ Tycka om personen man är i en relation med. Ett helt nytt begrepp för mig, men än så länge känns det som ett vinnande koncept.


UTE

↓ Att sola solarie så att man måste stoppa i sig värktabletter för att hantera smärtan efteråt. Alla har inte tattarskinn, inse det Emilia.

↓ Savannbyxor och "Buffalos". Ska bli skönt att vårstäda lite i garderoben.

↓ Stor umgängeskrets. Hälften tycker säkert inte om dig på riktigt. Sortera och släng lite folk i samma hög som byxorna och skorna. Dyrbar tid ska inte slösas på någon som inte förtjänar det.

↓ Fula bilar. Finns inget som kan förlänga en kuk mer än en snygg bil och det finns inget som kan förminska den lika mycket som en ful. Tänk på det!

↓ Att inte sitta i Los Angeles i skrivande stund hos min bästa vän. Förklaring känns överflödig.



and i'm out. 

Kommentarer
Postat av: G

Tja!

Du skriver helt underbart!

Diggar dig!

Åker ev till California med farsan i sommar, vad rekommenderar du att vi inte missar??

2009-03-17 @ 09:38:55
Postat av: Emilia

G: Det tackar jag för. Om det är Los Angeles ni tänker besöka så finns det mycket som jag tycker är värt att se. Hollywood och dess nattklubbar. Beverly Hills med sin vackra villor. Santa Monica och dess stränder. LA downtown för storstadskänslan. LA är ju en väldigt utspridd stad, så det är värt att hyra en bil för att få med allt.

2009-03-17 @ 19:41:32
URL: http://svensksynd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0