En liten reflektion...

Kan någon förklara för mig hur en så utsatt bransch som flygbranschen har mage att ens yppa ordet strejk? Med tanke på vad vulkanutbrottet har orsakat så borde de väl glada att de har ett jobb överhuvudtaget. Det är vid sådana här tillfällen som man vill slå näven i bordet och säga "Fuck it, jag tänker inte flyga mer om de ska vara sådana svin". Men sedan kommer man på att man har flyttat utomlands och är jävligt beroende av flyget om man ska få träffa vänner och familj.

Vidare undrar jag om vi inte borde överväga att göra oss av med Island för gott. Ekonomin i landet är åt helvete och deras vulkaner har stått oss hederliga människor dyrt. Slutsats; Island kostar för mycket.

Grattis till min Raffe som fått en ny tjänst på jobbet. Jag är ett steg närmare att gifta mig rikt.

over and out.

Förlåt.

Hej det är Emilia. Hon som har en blogg men glömmer av att sköta den ibland. Ungefär som när man var liten och fick en kanin som man lekte med i 5 dagar, tills man tröttnat, och sedan helt enkelt glömde av att mata den. Jag undrar egentligen hur många kaniner vi hade. Det rök nog med en del genom åren.

Jag minns tydligt min favoritkanin Teddy. Han var grå och mjuk som satan. En gång klädde mamma honom i en rosa rosett och vi tog med honom till min gammelfarmors ålderdomshem. Alla tyckte att Teddy var söt förutom gammelfarmor. Hon försökte kväva den. Stackaren. Fast någonstans i sitt senila sinne hade hon nog rätt. För det slutade med att min kusin klippte hål i kaninburen så att Teddy rymde. Han blev förmodligen uppäten av något djur i högre rang. Oh memories.

Men det var inte det jag ville prata om. Jag ville mest säga att jag hunnit vara hemma i Sverige en sväng och umgåtts med mina vänner och familj. Var ute och slirade med de gamla arbetskollegorna och stötte på två föredettingar - intressant.

Det flyter på med jobbet här i England. Trots att man inte får orgasm genom att komma innanför företagets portar så känns det hyfsat OK. Kollegorna är bra som fan och våra afterworks är prio ett.

Nu har det dock inte varit afterwork på ett tag och kommer inte heller bli. Förra helgen var Amanda och hennes mamma på besök och denna helgen kommmer min morbror och hans fru. Det blir intensivkurs i alkoholdrickande med andra ord. English style.

Som den sanna patrioten jag är (ingen nämner att jag flytt landet, tack) så hatar jag VM eftersom Sverige inte spelar och jag värdesätter midsommar så högt att den inte kan firas annat än i mitt fädernesland.

Det var allt förutom att vi köpt nytt surroundsystem också. Bra. Och vi har varit på Zoo. Det var också bra.






over and out.

RSS 2.0